Farmacia Izvorul Tămăduirii


           O farmacie cu tradiție din 1997, care prepară în laboratorul propriu produse cosmetice concepute și testate de Profesorul Univ. Dr. Ion Țolea, medic cu peste 50 de ani de experiență în dermatologie și dermatocosmetică. 



               Gama de preparate este foarte variată, incluzând produse pentru îngrijirea zilnică a pielii cât și creme pentru diverse afecțiuni medicale. Pe site-ul lor găsiți chiar și o categorie de Make-up, un fond de ten 3în1 foarte lăudat și apreciat de multe persoane. Eu am avut deosebita plăcere să încerc 3 produse minunate despre care abia așteptam să vă spun mai multe.

             După cum bine știți majoritatea, tenul meu este mixt, astfel am testat crema pentru ten mixt cu jojoba, niacinamidă și coenzima Q10, un preparat extraordinar. O cremă ușoară și fină, pe care am folosit-o atât dimineața cât și seara după curățarea tenului. Nu lasă nicio peliculă grasă și se absoarbe repede. Ceea ce am observat eu de la primele aplicări este echilibrarea secreției de sebum din zona T. A testat-o și mama mea, faptul că oferă luminozitate și hidratează pielea, a determinat-o să o achiziționeze.

💗Uleiul de jojoba- protejează pielea de deshidratare, este emolient și nutritiv în profunzime.
💗Niacinamida - o formă a vitaminei B3, un ingredient benefic în special pentu pielea problematică.
💗Coenzima Q10- are o acțiune antioxidantă remarcabilă, ajută la restaurarea barierei hidrolipidice, limitează degradarea colagenului.




        Serul Hydra-Hialuron-B5 un ser bogat în ingrediente hidratante. Serul poate fi folosit atât dimineața, cât și seara, înainte de aplicarea cremei uzuale, după ce tenul a fost curățat cu atenție. Sincer, eu îl folosesc mai mult dimineața după curățarea tenului, îmi oferă fermitate și elasticitate pielii iar produsele de make-up pe care le aplic după se așează mult mai bine pe ten.

        Serul pentru unghii și cuticule e foarte benefic pentru unghiile și cuticulele fragile și deteriorate. Mi-a întărit unghia și a protejat-o împotriva despicării și ruperii.

            Vă recomand produsele lor cu multă încredere! Sunt sigură că experiența folosirii va fi una inedită. Aștept cu bucurie părerea voastră! https://www.farmaciaizvorultamaduirii.ro





Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Amintirile sunt hrană pentru prezent!

Antrenând corpul-antrenăm mintea!